Не стало Євгена Коростельова, командира 128-ї гірсько-піхотної бригади, уродженця Сум…

Сьогодні, 19 листопада 2019 року, близько 4-ї ранку помер командир 128-ї гірсько-піхотної бригади, уродженець Сум Євген Коростельов…

Він був поранений 12 листопада 2019 року біля Новотроїцького під час обходу передових позицій, повідомила Українська правда.

13 листопада 2019 року комбрига у важкому стані доправили до госпіталя у Харкові. Вибухом Коростельову відірвало ліву стопу; права нога була повністю пошкоджена, але лікарі врятували її.

Представник Інформаційного агентства Міністерства оборони Дмитро Чалий зазначив, що зараз встановлюється остаточна причина смерті.

Євген Коростельов став командиром 128-ї бригади у вересні нинішнього року. До того він служив у 25-й десантній бригадій, де був начальником артилерії і заступником командира.

Мав звання полковника. У Євгена Коростельова залишилася дружина, донька і син.

Відомо, що Євген Коростельов народився і виріс у Сумах, закінчив Сумське артучилище.

Це другий український комбриг, який загинув під час війни на Донбасі.

Першим був командир 51-ї окремої механізованої бригади Павло Півоваренко, який загинув під час виходу з Іловайська.

Євгена Коростельова, який помер сьогодні у Харківському військовому шпиталі, поховають у Сумах. Про це повідомили у військкоматі, пише UA:СУМИ.

Прощання з комбригом відбудеться завтра, 20 листопада 2019 року.

Від 10 години із героєм простяться рідні біля будинку № 43 на прспекті Курський.

Далі тіло перевезуть до Свято-Воскресенського кафедрального собору, де орієнтовно о 10 годині 30 хвилин за загиблим воїном відбудеться заупокійна літія.

Опісля траурна процесія рушить до Алеї Героїв на Центральному кладовищі міста, де і знайде вічний спокій Євген Коростельов...


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.