Нетвереза водійка автомобіля не впоралася з керуванням, легковик врізався в електроопору і згорів…

Водійка авто, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, не впоралася з керування, відтак, легковик врізався в електроопору та загорівся. Жінка та пасажир встигли вчасно залишити салон...

Подія сталася сьогодні вночі, 1 листопада 2019 року, по вулиці Воронізька, що в місті Шостка.

Водійка автомобіля «CHEVROLET-Aveo» не впоралась з керуванням та скоїла наїзд на електроопору. Внаслідок аварії автомобіль спалахнув, жінка та її пасажир встигли залишити автомобіль неушкодженими.

Як згодом встановили поліцейські, 35-річна жителька Одеської області перебувала за кермом машини в стані алкогольного сп’яніння: алкотестер зафіксував у жінки 1,16 проміле алкоголю.

За словами самої водійки, вона під час руху автомобіля побачила з-під капоту дим, і намагалась загальмувати.

Проте не впоралась з керуванням і скоїла наїзд на перешкоду.

Наразі вигорілий автомобіль перебуває на штрафмайданчику Шосткинського відділу поліції.

Стосовно водійки складено одразу два адміністративних протоколи: ст. 124 КУпАП «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна» та ст. 130 КУпАП «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції».

За скоєне їй загрожує сплата чималого штрафу та позбавлення права керувати транспортним засобом, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

До слова, з початку року на території Сумської області сталося 252 дорожньо-транспортні пригоди, в яких постраждали 235 і загинули 46 громадян…

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.