Водій на автомобілі збив пішохода, і втік…

Уночі, з 11 на 12 жовтня 2019 року, водій невідомого автомобіля скоїв наїзд на 26-річного пішохода і залишив місце ДТП...

Постраждалого з отриманими травмами госпіталізовано.

Поліція розшукує керманича-втікача.

Подія сталася близько опівночі на перехресті вулиці Чернігівської та провулку Шевченка у Шостці.

Водій невідомого легкового автомобіля скоїв наїзд на пішохода, який в цей час переходив проїзну частину у невстановленому місці. Після скоєння ДТП водій залишив місце аварії.

Двадцятишестирічного постраждалого в лікарню доставила «швидка». Лікарі діагностували у чоловіка закритий перелом обох кісток середньої третини лівої гомілки та забої.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили фрагменти частин транспортного засобу. Вже відомо, що невстановлений автомобіль темного кольору, на той час рухався по вулиці Чернігівська у бік перехрестя з вулицями Знаменська, Кожедуба та Марата.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські проводять заходи для з’ясування усіх обставин, розшуку автомобіля та встановлення особи водія-втікача.

Правоохоронці звертаються до небайдужих громадян з проханням: якщо ви володієте будь-якою інформацією про обставини вказаної пригоди чи про причетні до її вчинення автомобіль чи керманича, повідомте про це за тел. (050) 327-91-48 або 102 чи звернувшись до найближчого відділення поліції, зауважує Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.