Двоє чоловіків згоріли в пожежі…

8 жовтня 2019 року о 19 годині 18 хвилин до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Майорівка Кролевецького району.

На гасіння направили місцеві пожежні команди із сусідніх сіл Добротове. Спаське, Алтинівка. Також, подолавши відстань у 16 км, на місце виклику прибуло відділення 22-ї державної пожежно-рятувальної частини із районного центру.

Як було встановлено, вогонь охопив житловий будинок та літню кухню. Ускладнювало ситуацію те, що будівлі були дерев’яні. Виникла загроза для розташованих поруч гаражу та господарчої споруди. Для забезпечення безперебійної подачі води, пожежні автоцистерни довелось направляти для дозаправки від водонапірної башти, яка знаходилась на відстані 1,5 км від місця горіння. Під час гасіння пожежі у будинку вогнеборці виявили тіла двох людей.

О 20 годині 04 хвилин спільними зусиллями рятувальникам та сільським пожежним вдалось зупинити подальше поширення вогню і локалізувати пожежу. Та щоб повністю її ліквідувати, довелось розбирати конструкції для виявлення прихованих осередків горіння.

А о 23 годині 08 хвилин, використавши близько 30 т води, полум’я повністю приборкали. Всього на гасіння було залучено від Державної служби України з надзвичайних ситуацій – 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки, від місцевих пожежних команд – 6 працівників та 3 одиниці техніки.

На місці пожежі працювала слідчо-оперативна група. Загиблими виявились – господар будинку 1948 року народження та сусід 1958 року народження.

Причина загоряння встановлюється...

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.