Вибух у пекарні…

Подія сталася після першої ночі сьогодні, 27 вересня 2019 року, у Шостці...

До лікарні з опіками різного ступеню тяжкості госпіталізовані дві працівниці пекарні. В рамках відкритого кримінального провадження поліцейські призначили низку експертиз для з‘ясування причин та обставин події.

Виїздом на місце слідчо-оперативної групи попередньо було встановлено, що на той час в приміщенні працювала чергова робоча зміна у складі трьох чоловік: дві жінки віком 48-ми та 47-ми років, та 21-річний юнак.

Спалах газоповітряної суміші стався в той момент, коли найстарша з працівниць пекарні відкрила двері до туалетної кімнати.

Вона найбільше й постраждала від опіків: лікарі діагностували у неї ураження 15 відсотків площі тіла. Жінка перебуває у реанімації.

Її колега також зазнала опіків, і доправлена до хірургічного відділення місцевої лікарні.

Юнаку медична допомога надана без госпіталізації.

Також в результаті спалаху в приміщенні пошкоджено шибки вікон, частково зруйновані міжкімнатні перегородки та туалетна кімната. Виниклу пожежу ліквідували викликані рятувальники.

Наразі на місці події працюють слідчо-оперативна група Шосткинського відділу поліції, вибухотехніки та спеціалісти кримінальної лабораторії ГУНП в області.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом), в рамках якого проводяться всі необхідні слідчі дії, спрямовані на з‘ясування причин та обставини даної події, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.