Крадія затримано під час викрадення скутера

Отримавши оперативну інформацію про те, що в місті Конотоп планується крадіжка скутера із господарської будівлі одного із місцевих мешканців, правоохоронці вирішили її перевірити.

І не даремно – зловмисника їм вдалося затримати безпосередньо під час скоєння злочину.

Ним виявився 32-річний конотопець, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за завдання тяжких тілесних ушкоджень, крадіжки та наркозлочини.

Правоохоронцям, що його затримали, пояснив, що цього разу пішов на злочин, оскільки йому потрібні були гроші,адже він нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував свій черговий термін, а на роботу так і не влаштувався.

Зловмисник заздалегідь готувався до злочину.

Скутер «Ківай» він запримітив за кілька днів до скоєного.

А відтак став спостерігати за його власником: вирахував, де господар зберігає свій транспортний засіб, коли ставить його приміщення, що служить гаражем тощо.

«Красти прийшов вночі, аби убезпечити себе від викриття. Прихопив набір відмичок та рукавички, аби не залишити за собою жодного сліду, - говорить Андрій Сошка, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Конотопського відділу поліції, - та прорахувався. Слідчими за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом).»

Правопорушник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому вже оголошено про підозру у вчиненні злочину.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Перевіряючи затриманого на причетність до скоєння аналогічних правопорушень, правоохоронці викрили його у крадіжці ще 2 велосипедів із господарських приміщень багатоповерхових будинків у м. Конотоп, повідомив Відділ комунікації поліції в Сумській області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.