У жахливій ДТП сильно постраждали три чоловіки та три жінки…

У результаті дорожньо-траспортної пригоди зазнали травм шість осіб: три жінки та три чоловіка. Всі вони доставлені до лікарні...

Вчора, 10 серпня 2019 року, близько 21 години до чергової частини Конотопського відділення поліції від диспетчера служби «103» надійшло повідомлення про те, що біля «Батуринського переїзду» трапилось лобове зіткнення двох автомобілів. Є потерпілі. На місце поліції негайно виїхали керівники місцевого відділу поліції, слідчо-оперативна група.

Було встановлено, що ДТП сталася в результаті лобового зіткнення двох автомобілів «Ford Fiesta» та «Daewoo Nexia».

Так водій автомобіля «Ford Fiestа», рухаючись автодорогою Батурин- Суми-Конотоп, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу в русі, і зіткнувся з автомобілем «Daewoo Nexia», який в цей час рухався у зустрічному напрямку головною дорогою.

Під час зіткнення двох автомобілів травм зазнали всі учасники дорожнього руху. У них було діагностовано закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку.

До того ж, у водія «Ford Fiesta» виявили внутрішню кровотечу, у пасажирів цього авто - чоловіка, 1993 року народження та двох жінок 1993 та 1996 років народження забої тіла.

Водій «Daewoo Nexia» отримав перелам нижньої третини стегна, правої нижньої кінцівки, а його пасажирка 2001 року народження перелам верхньої щелепи.

У поліції за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 286 ч1. КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху».

Проводяться всі необхідні слідчі дії спрямовані на встановлення обставин та причин дорожньо-транспортної пригоди...

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.