Жахлива ДТП у місті…

Уночі, 10 серпня 2019 року, екіпаж патрульних отримав повідомлення про ДТП на перехресті вулиці Героїв Крут та проспекту Михайла Лушпи, що в Сумах.

Вони оперативно прибули та огородили місце автопригоди.

За попередніми даними, 19-річний водій, керуючи автомобілем Skoda Octavia, під час виїзду з території автозаправної станції на вулиці Героїв Крут, не надав переваги в русі, після чого відбулося зіткнення з автомобілем Opel Astra. Автомобіль Skoda Octavia вилетів за межі проїжджої частини, де перекинувся.

Унаслідок ДТП обидва водії та двоє пасажирів легковика Skoda Octavia отримали тілесні ушкодження. У керманича Skoda Octavia зафіксували закрито черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом сьомого ребра зліва, 35-річного водія Opel Astra – забій грудної клітини, закрито черепно-мозкову травму та струс головного мозку, 19-річного пасажира закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, ще в одного 22-річного пасажира – політравму. Усіх госпіталізували до лікарні.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка займалась оформленням відповідних матеріалів.

Тривають слідчі дії, повідомила Патрульна поліція Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.