Опісля ДТП 13-річному мопедисту ампутували стопу…

Нехтування правилами дорожнього руху призвело до двох ДТП з тяжкими наслідками...

Події сталися минулої доби в Шостці.

У першому випадку через наїзд автомобіля постраждав 21-річний пішохід.

В іншій дорожній аварії тілесні ушкодження отримав неповнолітній водій мопеда.

Обоє травмованих перебувають у лікарні в тяжкому стані.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на березі міського озера в поліцію надійшло близько п’ятої ранку.

Прибули на місце скоєння аварії полісмени і з’ясували, що під час розвороту 22-річний водій автомобіля «Audi» скоїв наїзд на 21-річного товарища.

Останнього доправили до лікарні каретою «швидкої», де медики діагностували у нього перелами стегна та гомілки.

Наразі у важкому стані він перебуває в реанімації.

Інша аварія сталася вдень на автодорозі між селами Клишки та Чапліївка Шосткинського району.

13-річний водій мопеда «Дельта» при виїзді з ґрунтової дорогу на головну, зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2110. В результаті ДТП мопедист отримав травматичну ампутацію лівої стопи, а його 16-річний пасажир – забійні рани та садна.

Обох неповнолітніх доправили до лікарні.

За словами 38-річного водія автомобіля, хлопці на мопеді «вискочили» на дорогу несподівано, і він не встиг вчасно зреагувати.

Наразі за двома фактами в поліції відкриті кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Поліцейські вкотре закликають водіїв бути максимально уважними та обережними за кермом, а пішоходів – не порушувати правила дорожнього руху, звертається Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.