Дівчину-стрілка, яка в Сумах ледве не застрелила батька й доньку, взято під варту…

Як розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ПОДІЇ, 10 липня 2019 року в центрі Сум, у провулку Терезова, поранили чоловіка та його 15-річну доньку...

У прокуратурі повідомили, що замовником був 28-річний син потерпілого, який, таким чином, хотів вирішити свої бізнес-інтереси, усунувши конкурента. 15-річна дівчина була його зведеною сестрою.

Замовлення виконувала 19-річна дівчина, якій пообіцяли 50 тисяч гривень за вбивство.

Злочин планувався тривалий час, зброя готувалася заздалегідь.

У день скоєння злочину, аби не бути впізнаною, виконавиця злочину одягла на себе темну одежу, окуляри та кепку.

Дівчина вистрілила 4 рази, а потім заклинило пістолет.

Потерпілі отримали поранення, однак їх життю нічого не загрожує.

Після невдалого замаху зловмисниця намагалася знищити будь-які сліди, у тому числі утопивши зброю в річці.

Дівчину-стрілка вже взяли під варту.

Такий запобіжний захід 19-річній жительці Сумського району обрав слідчий суддя Ковпаківського районного суду м. Суми Олександр Литовченко.

Заступник прокурора Сумської області Сергій Сегида повідомив про затримання й другого підозрюваного – 28-річного сина пораненого бізнесмена Романа Захарченка. Запобіжний захід йому, скоріше за все, обиратимуть завтра.

Роман Захарченко володіє приватним підприємством «Ронта», яке зареєстроване саме за тією адресою, де стався злочин.

Підприємство займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.