Чоловік убив знайомого, а тіло намагався спалити…

Поліція затримала 42-річного жителя Шостки, який в гаражі завдав смертельних ударів своєму знайомому. Після чого, з метою уникнення викриття, намагався інсценувати пожежу в приміщенні...

Подія сталася 29 червня 2019 року в Шостці.

Коли до поліції надійшло повідомлення про те, що в гаражі місцевого гаражного кооперативу сталася пожежа, на місце негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Там, на обгорілій підлозі, виявили труп 38-річного власника гаражу.

Чоловік був добре знайомим місцевим правоохоронцям. Оскільки був раніше судимим і чергове кримінальне провадження стоовно нього за оборудки з наркотиками та зберігання зброї на сьогодні перебуває на розгляді в суді.

За висновком експертів, смерть настала в наслідок завданих ударів. До того ж зловмисник потурбувався, щоб уникнути викриття. Він обклав тіло вбитого ганчірками і підпалив їх, інсценуючи пожежу.

«Для розкриття цього злочину був задіяний весь особовий склад поліції відділу, долучились і фахівці з управління карного розшуку ГУНП області. Працювала криміналістична лабораторія, - коментує Сергій Забазлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції, - проводилась низка оперативних заходів, зокрема опрацьовували людей, які могли контактувати з загиблим в останні дні, коло його друзів, раніше судимі тощо. Така цілеспрямована робота дала свій позитивний результат і менш ніж за добу ми встановили і затримали підозрюваного у скоєнні даного злочину».

За словами керівника поліції Шостки, в поле зору розшуківців потрапив раніше судимий 42-річний знайомий вбитого.

За наявною інформацією, він був одним з тих, кого напередодні скоєння злочину бачили в гаражі.

Підозри підтвердились після проведення обшуку за місцем проживання чоловіка. Там був знайдений одяг із слідами крові.

У скоєному останній зізнався. Розповів, що того вечора він прийшов до приятеля в гараж взяв в нього 50 гривень і придбав горілку.

А коли випив, вирішив знову навідатись до нього за грошима. Тож близько першої години ночі знову прийшов до гаражу.

Між чоловіками виник конфлікт.

Розлютившись, «гість» завдав декілька ударів дерев’яною палицею приятелю по голові, які і виявились смертельними.

Побачивши, що той мертвий, забрав його мобільник та банківські картки.

Після чого обклав тіло ганчірками та одягом, полив горючою сумішшю і підпалив.

Потім зачинив гараж і пішов... Наразі зловмиснику оголошену про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1й ст. 115 КК України «Вбивство». За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до 15 років, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.