Мати була п’яна, а п’яний знайомий порізав її 4 річній донечці лице…

Чоловік порізав ножем обличчя дівчинці. В результаті чого лікарям довелося навіть накладати шви.

Дії зловмисника в поліції кваліфікували за ч.2 ст. 125 КК України.

Пояснення слідчим дають сьогодні і він, і мати постраждалої дівчинки, оскільки жінку неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Подія сталася в Ямполі. До поліції зателефонував чоловік, який повідомив про чотирирічну дівчинку з порізом на обличчі.

Заявнику маленька пояснила, що її ножем «порізав дядько».

Виїздом на місце пригоди слідчо-оперативної групи інформація підтвердилась. В дівчинки дійсно була виявлена різана рана щоки завдовжки більше 2-х сантиметрів. Каретою швидкої допомоги її доправили до лікарні, де медичним працівникам довелось накладати шви на рану.

Мати дівчинки перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Її знайомий, який завдав тілесні ушкодження дитині, також був п’яний.

«Як вдалося встановити, того дня жінка разом з дитиною прийшла до своєї матері-пенсіонерки. Разом вони почали розпивати спритні напої. Потім до них приєднався спільний знайомий. На деякий час мати дівчинки вийшла у двір, залишивши дитину разом з бабусею та чоловіком. Саме тоді він не очікувано вдарив маленьку ножем по обличчю. Повернувшись і побачивши закривавлену доньку, мати схопила її і вибігла у двір. Там між нею та знайомим виникла сварка, свідками якої стали сусіди. Вони і викликали поліцію», - пояснює Петро Поліщук, інспектор ювенальної превенції Ямпільського відділення поліції.

Зловмисник дає пояснення слідчим. Багато запитань в правоохоронців є і до матері дівчинки, враховуючи, що вона неодноразово притягувалась до відповідальності за невиконання обов’язків по догляду за дитиною.

Поліцейські оголосили підозру чоловіку за спричинення тілесних ушкоджень малолітній дитині…

Правоохоронці та відповідні соціальні служби вирішують питання про вилучення дитини з родини, а в матері є всі шанси бути позбавленої батьківських прав, якщо вона не стане на шлях виправлення, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.