Побито екс-голову міста Конотоп Артема Семеніхіна…

Розслідування нападу на колишнього міського голову Конотопа перебуває на контролі керівництва НПУ України

Злочин вже кваліфіковано слідчими як замах на умисне вбивство.

Про це сьогодні, 27 червня 2019 року, на спільному брифінгу заявили начальник поліції Сумської області Микола Лушпієнко і заступник прокурора області Сергій Сегида.

Вони також закликали громадськість надавати до правоохоронних органів будь-яку інформацію, яка допоможе розкрити цей резонансний злочин.

За словами начальника поліції Сумщини Миколи Лушпієнка, повідомлення про напад на чоловіка та про те, що він перебуває в тяжкому стані, надійшло до чергової частини поліції о першій години ночі.

Одразу по тривозі був піднятий весь особовий склад Конотопського відділу поліції.

Для з’ясування обставин на місце події виїхали керівники поліції області, міського відділу поліції.

На місці працювала посилена слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія слідчого управління обласного главку поліції, кінологічна служба.

З’ясувалося, що потерпілим від нападу став колишній міський голова м. Конотоп Артем Семеныхын. Зараз потерпілий є також кандидатом в народні депутати України по одномандатному виборчому округу №160.

На даний час слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (Замах на вчинення злочину) та за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. В рамках цього кримінального провадження розглядається кілька версій події, зокрема, – і вчинення злочину через громадську діяльність потерпілого.

За наказом глави Нацполіції Сергія Князєва до Конотопу направлена посилена група – для розслідування цього нападу, повыдомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Артема Семеніхіна, на якого вночі сьогодны, 27 червня 2019 року, було скоєно напад, транспортують на лікування до Київського інституту нейрохірургії.

Про це повідомив начальник управління охорони здоров’я Сумської обласної державної адміністрації Сергій Бутенко.

«Після побиття Артем Семеніхін перебував у Конотопській районній лікарні. Його стан оцінюється як стабільно тяжкий. На консиліумі лікарів розглядався варіант переводу його до обласної клінічної лікарні, але потім було прийняте рішення транспортувати потерпілого до Київського інституту нейрохірургії імені академіка Ромоданова», – розповів Сергій Бутенко.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.