Поліцейські розчистили аварійно небезпечну ділянку траси…

На одній з ділянок автотраси «Суми-Путивль-Глухів» нещодавно сталася аварія, в результаті якої до лікарні потрапив 22-річний юнак. Оскільки саме тут найчастіше трапляються ДТП, і причиною більшості з них є обмежена розлогими кущами та деревами видимість, працівники Путивльського відділення поліції вирішили у свій позаробочий час розчистити аварійно-небезпечну ділянку.

Нещодавно поблизу автозаправки, що розташована на виїзді з Путивля у напрямку Глухова, сталась дорожньо-транспортна аварія. Виїжджаючи з АСЗ, 22-річний водій легковика ВАЗ не помітив іншої автівки, Dacia Logan, що рухалась по трасі, і в результаті сталося зіткнення. Внаслідок цього потрапив до місцевої лікарні 22-річнй пасажир ВАЗівки – лікарі діагностували у юнака закритий перелом стегна. Трьом іншим пасажирам, серед яких – 55-річна жінка з Dacia Logan, та 17-річні юнак і дівчина з ВАЗівки, була надана медична допомога без подальшої госпіталізації.

На думку працівників поліції, аварії могло б і не статися, якби узбіччя траси було очищене від кущів, що дуже ускладнюють видимість і перешкоджають водіям впевнитись у відсутності на дорозі інших транспортних засобів.

Відтак, працівники Путивльського відділення поліції прийняли рішення очистити узбіччя аварійно-небезпечної ділянки, й тим самим запобігти у майбутньому подібним ДТП.

Тож учора, 15 червня 2019 року, дільничні офіцери поліції, працівники сектору реагування патрульної поліції відділення у свій позаробочий час, разом представниками дорожньої служби влаштували своєрідну «толоку». Спільними зусиллями вони розчистили від чагарника близько 150 м узбіччя автотраси. Тепер водії, що виїздять з заправки, можуть безперешкодно бачити дорогу і зустрічний автотранспорт.

Правоохоронці знову застерігають всіх учасників дорожнього руху бути уважними, не ризикувати в дорозі, в разі обмеження видимості рухатися обережно – краще втратити час, аніж життя чи здоровʼя.

Тож будьте дисциплінованими та обачними, і щасливо повертайтеся додому, зауважує Відділ комунікації поліції Сумщини.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.