Чоловік поскаржився до прокуратури, що начебто його побили поліцейські…

На період проведення службового розслідування керівництво ГУНП області відсторонило начальника Шосткинського відділу поліції від виконання службових обов‘язків...

26-річний житель Шостки поскаржився до прокуратури на дії працівників поліції, котрі начебто його побили.

В прокуратурі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 365 КК України. Наряду з цим керівництвом ГУНП в області призначено проведення службового розслідування. Всі зібрані матеріали в подальшому будуть направлені до Державного бюро розслідувань.

Попередньо встановлено, що заявник напередодні, пізно увечері, відпочивав у місцевому кафе.

Там між ним та іншими відвідувачами сталася бійка, в результаті чого він отримав тілесні ушкодження.

Викликані медики надали йому першу необхідну допомогу і госпіталізували до лікарні. Але там молодий чоловік вчинив сварку, тож медики змушені були знову викликати співробітників поліції.

А вже наступного дня молодий чоловік звернувся зі скаргою до прокуратури на нібито протиправні дії поліцейських.

Слідство за даним фактом проводить Державне бюро розслідувань.

На час, поки триває службове розслідування, начальника Шосткинського відділу поліції, двох працівників СРГПП та їх безпосереднього керівника відсторонено від виконання службових обов‘язків.

Поліція звертається до всіх громадян, кому відома будь-яка інформація, що допоможе розслідуванню, повідомити про це до Шосткинського відділу поліції за телефонами (098) 228-01-41 або на спецлінію «102», інформує Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.