Тіло маленької дівчинки знайдено в річці…

На Закарпатті в неділю ввечері, 26 травня 2019 року, жителі селища Буштино Тячівського району виявили під мостом в річці Теребля тіло дитини.

Дівчинка, на вигляд якої не більше 8 - 10 років, була заплутана в гілках, які під міст принесла паводкова хвиля.

Судячи зі стану тіла, дитина загинула мінімум тиждень тому, значить, нинішній паводок причиною смерті бути не може.

Більш детальну дату і причину смерті встановлюють судмедексперти.

«Заяв про зникнення дітей такого віку в поліцію за останні тижні не надходило, тому особистість дівчинки поки не встановлена. Хоча важко уявити, що зникнення дитини могло пройти непоміченим. Оскільки Теребля є притокою Тиси, а в паводкові дні місце виявлення дитини фактично перебувало в дельті переповненій Тиси, можливо, тіло було принесено плином Тиси з території Румунії. Вище за течією кордон між Україною і Румунією в адміністративних межах Закарпаття проходить якраз по Тисі », - повідомляє в.о. голови ОДА Закарпаття Ярослав Галас.

Закарпатська поліція зв'язалася зі своїми румунськими колегами з цього приводу.

Всі подробиці загибелі дитини вивчають правоохоронці, повідомив сайт segodnya.ua

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.