Онук, який на Буринщині убив свого дідуся, проведе за гратами 12 років…

Трагедія сталась 1 лютого 2018 року в селі Олександрівка Буринського району...

85-річний дідусь, який проживав разом із 92-річною дружиною та внуком, виявив пропажу чималої суми коштів.

У зникненні грошей дідусь запідозрив свого онука. Старенький почав сварити молодика і намагався його вдарити.

У цей час внук, який перебував у стані наркотичного сп’яніння, оскільки систематично вживав наркотики, схопив металеву кочергу та завдав дідові декілька ударів, а потім ще й бив його ногами.

Усього на тілі потерпілого експерти нарахували не менше 13 ударів тупими твердими предметами. Від отриманих травм старенький помер на місці події.

Як розповів прокурор відділу прокуратури Сумської області Дмитро Биченко, молодик намагався заплутати слідство, спочатку стверджував, що це бабуся позбавила життя діда, а потім запевняв, що дід сам спричинив собі такі ушкодження через необережність.

Однак свідчення обвинуваченого були спростовані беззаперечними доказами його причетності до злочину, здобутими у ході слідства.

За вироком суду від 23 травня 2019 року молодика визнано винним за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 1 ст. 309 (незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту) К України та засуджено до 12 років позбавлення волі.

На вирок суду молодик чекав у СІЗО, повідомила прес-служба прокуратури області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.