Горів автобус…

Сьогодні, 16 травня 2019 року, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання автобуса ПАЗ на вулиці Горького в Сумах.

Телефонував водій авто, яке проїздило поруч. На гасіння направили чергові відділення 3-ї і 1-ї державних пожежно-рятувальних частин.

Вже через 3 хвилини на місце виклику прибули пожежні. Оскільки пожежа сталася в моторному відсіку, що знаходився в салоні транспортного засобу, вогонь швидко поширився на автобус. Існувала загроза вибуху газового обладнання. Так, як спалах стався на переповненій транспортом вулиці, працівникам патрульної поліції довелося перекривати рух для забезпечення безперешкодної роботи рятувальникам.

Крім безпосереднього приборкання вогнища пожежі, пожежники здійснювали охолодження 7 газових балонів з метаном.

Таким чином, вдалося запобігти небезпеці вибуху і локалізувати загоряння.

Пожежа повністю була ліквідувана.

Всього на гасіння було залучено від Державної служби України з надзвичайних ситуацій — 12 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

За попередніми даними, в автобусі на момент загоряння знаходився тільки водій, який не постраждав. Причина встановлюється, повідомило управління ДСНС України в Сумській області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.