У Бурині трапився жахливий випадок на дитячому майданчику…

Сьогодні, 29 квітня 2019 року, - вихідний день...

Батьки проводили час з дітьми на свіжому повітрі. А що краще у такому випадку? Звичайно ж, дитячий майданчик у міському парку. Ніщо не передбачало біди.

Молода жінка з 6-річним сином та 9-річною племінницею проводили час на дитячому майданчику, взявши з собою домашнього песика на повідку.

Поруч проїздив на велосипеді молодий хлопчина, а за ним бігла пара неприв’язаних, без намордників бійцівських собак – чи то пітбулі, чи стаффорди з міцними ошийниками.

Жінка поцікавилася чи не зачеплять вони дітей, не порвуть собаку.

Хлопчина відповів: «Ні-ні, вони не кусаються».

За кілька хвилин собаки накинулися на жінку з песиком, учепившись в нього «мертвою хваткою», і неможливо було їх відігнати.

На зауваження до хазяїна відтягнути своїх собак – той не відреагував, сказавши, що це взагалі не його собаки, вони просто за ним бігли, він не знає чиї вони.

Хоча коли ж питали: чи вони не зашкодять, він запевняв, що ні.

Боротьба велася між тендітною жіночкою та агресивними монстрами.

Хазяїн не потрудився навіть злізти зі свого велосипеда. Хоча, як власник, він повинен знати, що характер у пітбуля дуже вольовий, вони вирізняються посиленою азартною агресивністю та сильним бойовим інстинктом.

На щастя, діти в цей час були на ігровому комплексі, і пси не змогли їм зашкодити. Вони, ставши свідками такої ситуації, від жаху верещали...

І на ці крики поспішили троє дорослих, які теж прогулювалися з дитиною. Протистояти таким собакам ніхто не наважився.

Коли, нарешті, вдалося відігнати їх, то собаки і далі побігли за своїм «недохазяїном».

Постраждалого, покусаного і розірваного песика, спливаючого кров’ю на руках понесли до ветеринарної аптеки. Там лікар надав йому допомогу.

Жінка сильно не постраждала, але до яких психологічних наслідків може призвести така ситуація в майбутньому для малолітніх свідків?

Таких людей, які не займаються вихованням своїх небезпечних улюбленців, необхідно притягувати до відповідальності.

Жителі Бурині через інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) звертаються до міської влади за допомогою, щоб уникнути таких ситуацій у майбутньому...

Просять Буринське відділення поліції допомогти знайти власника цих собак, щоб запобігти у подальшому подібних жахливих інцидентів.

На світлині: дитячий майданчик у Буринському міському Павловському парку, де постійно гуляють діти.

Світлина Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.