Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

Чоловік викликав поліцейських, щоб розібратися з «невідомими»…

А патрульні виявили в його обійсті набої, речовину, схожу на наркотичну та пристрої для її вживання…

«Поліція? До мого помешкання проникли невідомі! Терміново приїжджайте!» – отримавши виклик про проникнення до житла, патрульні вже за лічені хвилини прибули за вказаною адресою.

Заявник запросив вартових порядку до квартири, аби вони перевірили, чи нема бува в нього в помешканні сторонніх осіб. Сам же чоловік поводив себе дивно, сильно нервував та незв’язно щось говорив.

Як з’ясувалося, у квартирі, крім нього, нікого не було. Натомість, патрульні виявили на столі подрібнену речовину зеленого кольору, схожу на наркотичну, а також пристрої для її вживання. До того ж, поряд із ними лежали два набої калібром 7,62 та 9 мм.

Так, вживання, ймовірно, наркотичних речовин і призвело до такої поведінки 39-річного чоловіка.

Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції.

Наразі слідчими відкрито кримінальне провадження заст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.