Цинічні шахрайки обдурили на чималу суму самотнього з вадами здоровʼя 88-річного дідуся

Поліція розшукує цинічних аферисток, котрі, скориставшись самотністю та вадами здоровʼя пенсіонера, видурили у нього 1600 гривень...

Про те, що невідомі шахрайки обдурили літнього чоловіка, до поліції Конотопського району сповісти сусід потерпілого.

Слідчо-оперативна група поліції, яка негайно прибула на місце події, зʼясувала, що напередодні до 88-річного чоловіка додому прийшли три незнайомі жінки словʼянської зовнішності, представились волонтерками та запропонували тому грошову допомогу.

І настільки заморочили старому голову, що той, отримавши на руки 4 банкноти по 500 гривень кожна, віддав «дівчатам» здачу 1600 гривень – все, що залишалось у нього з пенсії.

Після чого гості попрощались та пішли геть.

Наступного ранку дідусь прийшов до сусіда, аби показати йому нові гроші, і той з першого погляду зрозумів, що старий тримає в руках сувенірні папірці.

Наразі працівники поліції відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства та розшукують аферисток. І звертаються з закликом до всіх громадян: будьте уважні та обачні, невідомо, до кого з літніх людей можуть завітати подібні «волонтери» чи так звані «працівники» ЖКГ завтра.

А тому поясніть всім своєї літнім родичам, знайомим, сусідам про небезпеку подібних візитів.

Цинічні злочинці не рахуються ані з віком своїх жертв, ані зі станом їх здоровʼя, ані з тим, що стара людина збирає гроші на власні похорони буквально по копійкам.

Єдине, чого прагнуть аферисти – власне збагачення.

І якщо у молодих людей є достатньо можливостей розпізнати такого ошуканця і дати йому гідну відсіч, то у стариків немає для цього ані відповідних знань, ані здоровʼя, ані сил.

Тож будьте обачними, частіше відвідуйте своїх стареньких, розповідайте їм про свої справи, і застерігайте від незнайомців, які користуються будь-якою «маскою», аби дістатися чужих заощаджень, просить Відділ комунікації поліції Сумщини.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.