Затримано зловмисників, які скоїли розбійний напад на будинок молодого подружжя

Четверо чоловіків увірвались до будинку, побили неповнолітнього брата господині та, погрожуючи іншим членам родини сокирою і пістолетом, забрали 2500 гривень, мобільний телефон і електропилу.

Полісмени оперативно встановили і затримали підозрюваних – ними виявились жителі Шостки та Шосткинського району.

Двоє зі зловмисників є односельцями потерпілих.

Подія сталася в селищі Вороніж Шосткинського району. Вночі до будинку, де мешкає молоде подружжя з двома малолітніми дітьми, увірвались четверо чоловіків.

Господаря помешкання на той момент не було вдома, тож останні почали погрожувати сокирою та пістолетом 20-річній господині та її 17-річному брату.

Побивши неповнолітнього, та знайшовши в помешканні 2 500 гривень, мобільний телефон і електропилу, нападники втекли.

«Отримавши повідомлення про розбійний напад, по тривозі були підняті всі оперативні служби відділу поліції, - розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Були опитані самі потерпіли та жителі сусідніх будинків. В подальшому було встановлено: двоє нападників - знайомі та односельці потерпілої родини. Їх наші співробітники затримали за місцем мешкання. Двох інших встановили в ході невідкладних оперативних заходів: один з них ховався від правоохоронців вдома у свого знайомого, а інший, тікаючи від поліції, подався до сусіднього райцентру, де і був затриманий поліцейськими».

Зловмисникам 22, 25, 27 та 28 років, вони жителі селища Вороніж та Шостки. Найстарший з них має не одну судимість за скоєння майнових злочинів.

Правоохоронці провели кілька обшуків за місце проживання фігурантів та помешкання, де ховався один з підозрюваних, і вилучили речові докази вчиненого злочину та білу порошкоподібну речовину, схожу на наркотик, вагою близько 0,5 грама.

Наразі всі затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання та дають свідчення слідчим.

Стосовно них відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій».

За скоєне їм загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.