Два автомобілі не змогли розминутися…

У Тростянці зіткнулись два автомобілі. Поліція встановлює причини ДТП...

Аварія сталася на перехресті вулиць Луніна та Гришина.

31-річний водій автомобіля «ВАЗ-2103» не впорався з керуванням та зіткнувся з «ВАЗом-2106» під управлінням 36-річного чоловіка.

Жертв та постраждалих немає.

Механічних ушкоджень зазнали лише транспортні засоби.

Обидва водії – місцеві жителі.

До речі, 31-річний – порушник «зі стажем».

Тільки з початку року правоохоронці склали на нього шість адміністративних матеріалів за систематичне порушення правил дорожнього руху.

За цим фактом на чоловіка склали черговий адміністративний протокол за ч.2 ст126 КУпАП України «Керування транспортним засобом особою без відповідних документів», якій вже спрямували до суду.

Правоохоронці закликають водіїв, дотримуватися правил дорожнього руху, в протилежному випадку трагічних наслідків можна не уникнути, застерігає Відділ комунікації поліції в Сумській області.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.