Тіло немовляти знайдено у річці…

Подія сталася у Недригайлові...

Тіло дитини знайшли випадкові перехожі під мостом у річці.

Працівники поліції оперативно встановили особу породіллі – нею виявилась місцева 27-річна жінка.

До поліції повідомлення надійшло 6 березня 2019 року, близько першої години дня.

Заявниця, місцева жителька, розповіла: переходячи по містку через річку Дригайлиха, побачила тіло немовляти.

На місце події негайно вирушили керівники та слідчо-оперативні групи Недригайлівського та Роменського відділів поліції, а також співробітники відповідних служб апарату ГУНП області.

Також було піднято весь особовий склад поліції району.

Оскільки за результатами попереднього огляду тіла, хлопчик був новонароджений, правоохоронці негайно розпочали пошуки породіллі.

«Спілкувались із медиками, які мали інформацію про вагітних жінок в місті та районі, опитували місцевих жителів, проводили інші пошукові заходи, під час яких в поле зору поліцейських потрапила 27-річна місцева жителька, яка зовнішніми ознаками перебувала на досить пізньому строці вагітності, - коментує ситуацію начальник Недригайлівського відділення поліції Олег Переход. – Коли наші співробітники зайшли до неї додому, то побачили і очевидні докази недавніх пологів. Сама жінка, котра перебувала у нетверезому стані, не заперечувала, що на передодні народила. Проте дитини не було. Для з‘ясування всіх обставин її доправили до відділення поліції. Тим паче, факт недавніх пологів після відповідного огляду підтвердили медики».

Жінці 27 років, у неї вже є двоє дітей.

Лднак вона позбавлена батьківських прав на їх виховання через зловживання спиртним та антигромадським способом життя.

Вона стверджує, що про вагітність начебто не здогадувалась, аж поки їй не стало зле.

Дитину народила вдома, і там же, не турбуючись оглянути немовля, залишила до вечора.

А потім просто винесла та викинула у річку.

Жителі Недригайлова шоковане подією.

Сусіди та знайомі говорять, що незважаючи на те, що породілля та її співмешканець зловживають спиртним і ніде не працюють, перебиваючись випадковими заробітками, все ж не могли собі уявити такого.

Не розуміють, як жінка, мати двох дітей, здатна на подібний вчинок.

Наразі за фактом смерті дитинки в поліції відкрите кримінальне провадження за ознаками ст. 117 КК України (умисне убивство матірʼю своєї новонародженої дитини), в рамках якого призначено ряд експертиз, що мають встановити причину смерті немовляти.

Слідство по справі триває, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.