У Бурині хлопець обікрав подругу…

Розкриття майнових злочинів – пріоритетний напрямок роботи поліції Сумщини...

Тільки протягом останньої доби поліцейські викрили сім крадіїв. Зловмисниками виявились жителі Сум, Шостки, Глухова, Бурині, Лебединського і Краснопільського районів.

Цікавило останніх все, що можна потім швидко перепродати - велотранспорт, мобільні телефони, автозапчастини тощо.

Так, у Сумах поліцейські відкрили кримінальне провадження у відношенні 59-річної жінки, яка обікрала одну з пацієнток місцевої лікарні. Поки 31-річна сумчанка перебувала в кабінеті лікаря, та з кишені її одягу, залишеного в коридорі, поцупила мобільний. Розраховувала вона, що в багатолюдному місці її тяжко буде знайти, але помилилась.

Ще одного «телефонного» злодія викрили і буринські правоохоронці. Ним виявився 23-річний хлопець, який, перебуваючи в гостях у подруги, її обікрав.

Та якщо попередні зловмисники цікавились дрібною технікою, інші п’ятеро з Шостки, Глухова, Лебединського та Краснопільського районів проникали до будинків та гаражів місцевих жителів. Серед викраденого були насоси, льодоруб, велосипед і автозапчастини, які сьогодні вже частково повернуті власникам.

За всіма фактами крадіжок в поліції відкрили кримінальні провадження.

Всі зловмисники перевіряються на причетність до скоєння інших майнових злочинів на території районів та області, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.