У Бурині льодові бурулі звисають із будівель, а в Конотопі крига з багатоповерхівки розбила голову перехожому…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ЕКОНОМІКА за 18 січня 2019 року в статті «У Бурині льодові бурульки на дахах будівель несуть смертельну загрозу жителям міста…» розповідав, що давно вже не секрет, коли унаслідок температурних перепадів на дахах будинків, виступаючих частинах будівель утворюються крижані бурульки.

І падаючи звідти, вони можуть травмувати перехожих.

Потрібно добре усвідомити, що падіння снігу або льоду з даху може привести не тільки до сильного удару або струсу мозку, але і до смерті.

І, скажімо, вгадати той момент, коли бурулька впаде, абсолютно неможливо.

У Бурині на дахах будівель можна побачити величезні бурульки, які можуть не тільки травмувати людину, але й привести її до летального випадку.

До слова, крупні льодові бурульки у Бурині звисають і з дахів шкіл, дитсадків, адміністративних приміщень тощо.

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) того дня тільки на вокзалі станції Путивль (м.Буринь) побачив огорожені місця, куди можуть упасти льодові бурульки…

...Днями на деяких будівлях льодових бурульок поменшало. А окремі небезпечні місця обгороджені.

Хоча загроза від падіння небезпечних криг все ж таки залишається…

...А от в Конотопі крига, яка впала з багатоповерхового будинку, розбила голову перехожому.

Постраждалого із серйозною черепно-мозковою травмою госпіталізували до лікарні.

Депутат Сумської обласної ради Олена Сердюк на своїй сторінці у Фейсбуці виклала фото з місця події, і прокоментувала:

«В Конотопі пролилася кров! З вини місцевих чиновників кригою, що впала з даху багатоповерхівки, важко травмовано кількох конотопців. Одному чоловіку навіть проламано череп! Наразі він в реанімації…».

За даними прес-секретаря прокуратури Сумської області Наталі Науменко, наразі за даним фактом правоохоронці вносять відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 367 ККУ (Службова недбалість).


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.