Пожежа у багатоповерхівці трапилася після вибуху?

Інтернет-портал БУТТЯ І ЖИТТЯ на своїх сторінках повідомляє про пожежі, які останнім часом значно почастішали на теренах Сумщини…

І ось нове досить невтішне повідомлення.

Поліція з‘ясовує причини та обставини загоряння в багатоповерхівці по провулку Гетьманськом, що в Сумах.

Подія сталася в ночі сьогодні, 26 січня 2019 року.

У результаті пожежі вигорів тамбур на другому поверсі.

Ніхто з жителів не постраждав.

У поліції подію кваліфікували як умисне знищення та пошкодження майна і розпочали кримінальне провадження.

Повідомлення про те, що в тамбурі виникла пожежа і неможна вийти на вулицю, бо заблоковані двері, до поліції повідомили жителі цього ж будинку.

За вказаною адресою виїхали працівники поліції та ДСНС.

Пожежу локалізували.

Поліцейські, які оглянули місце події, встановили, що тамбур є спільним на дві квартири.

Жителі цих квартир пояснили, що почули сильний хлопок і потім, коли відчинили двері, побачили сильне задимлення і вогонь в тамбурі.

Провівши огляд, правоохоронці не виявили жодних вибухонебезпечних предметів.

Подію кваліфікували як підпал.

«Ми не виключаємо, що зловмисники скористалися щілиною між дверима та підлогою в тамбурі, - коментує Павло Карабута, начальник Сумського відділу поліції. – Через неї залили туди горючу речовину та підпалили. А хлопок, який чули мешканці, міг виникнути від скупчення парів у закритому просторі тамбуру. Наразі проводяться низка слідчих та оперативних заходів, спрямованих як на з’ясування всіх обставин події, так і розшук осіб, які скоїли цей злочин».

За даним фактом у поліції відкрите кримінальне провадження за ст. 194.ч.2 «Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу, вибуху та іншим загально-небезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах».

Правоохоронці звертаються до всіх громадян, які володіють інформацією, що може допомогти слідству, повідомити до Сумського відділу поліції.

Анонімність гарантується, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.