Поліція розшукує зниклих школярок...

Учениці 9 класу дитячого будинку села Хоружівка Недригайлівського району Анастасія Нікольнікова та Аліна Мокко вчора пішли з навчального закладу і досі їх місце перебування невідомо.

На розшук неповнолітніх задіяний весь особовий склад поліції області. Правоохоронці просять відгукнутися всіх небайдужих, яким відома будь-яка інформація, що допоможе встановити їх місце знаходження.

Повідомлення про те, що о 16 годині учениці 9 класу пішли з навчального закладу, і досі не повернулись надійшло до чергової частини поліції вчора, 24 грудня 2018 року, близько 22 години вечора.

Анастасія Нікольнікова – зріст близько 145 см, худорлявої статури, має руде волосся, густі брові, блакитні очі, тонкі губи.

На момент зникнення була вдягнута в штани темно-синього кольору, синю куртку, білі кросівки

Аліна Мокко- - зріст близько 180 см, худорлявої статури. Має темне довге пряме волосся, темний колір очей, кругле обличчя.

Була вдягнута в темні лосини, світлу футболку, темно-синю куртку з капюшоном, чорні кросівки

Обидві дівчини мають особливі прикмети у вигляді татуювань.

У Анастасії – на лівій руці напис англійською, а на лівій нозі – ангел, її подружка Аліна має татуювання у вигляді крапок між пальцями.

Поліція звертається до жителів Сумщини не бути байдужими і допомогти в розшуку.

Можливо, ви проходили повз цих дівчаток на вулиці, в магазині, можливо, бачили як вони сідали до якогось транспортного засобу, або володієте будь-якою інформацією що допоможе розшуківцям, не мовчить.

Повідомте до Недригайлівського віддлення поліції за телефонами 0664320248, ( 054)555-2-333, або в найближчий до вас відділ поліції. Заздалегідь вдячні за допомогу

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.