Легковий автомобіль згорів майже вщент…

Подія сталася сьогодні, 22 грудня 2018 року, на автодорозі біля села Штепівка, що в Лебединському районі.

На шляху зіткнулись два автомобілі.

Жінку-водія із підозрою на закриту черпну мозкову травму та забоями обличчя доставили до лікарні.

На місці події працювала поліція.

Повідомлення про те, що на автодорозі біля села Штепівка зіткнулись дві автівки, надійшло до чергової частини поліції о 9 годині 54 хвилини.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, і з’ясувала, що в результаті бокового зіткнення автомобілів «Богдан-2310» та «Шкода» сталося загоряння автомобіля «Богдан».

Учасниками ДТП стали 4 чоловіки: два водія та їх пасажири.

Тілесні ушкодження отримала жінка-водій «Шкоди».

Із підозрою на закриту черпну мозкову травму та забоями обличчя її доставили до лікарні, звідки після огляду вона була відпущена додому.

Слідчо-оперативна група з’ясовує обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди, повідомив Відділ комунікації поліції Сумщини.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.