У місті Буринь у жінки вилучено марихуану...

У Бурині у 39-річної жінки при поверхневій перевірці правоохоронці виявили і вилучили 100 грамів марихуани.

Ще по п’ять грамів такого ж небезпечного наркотичного зілля поліцейські вилучили у 42-річної жительки Білопільщини та у 37-річного мешканця Сумського району.

У Сумах працівники поліції викрили 39 -річного чоловіка, у якого вдома під час обшуку було виявлено та вилучено 50 грамів марихуани, 1 грам амфетаміну та саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів.

Крім того, в домоволодінні в селі Пушкарівка Сумського району, яким користується цей чоловік, працівники поліції виявили і вилучили ще 300 грамів марихуани, екстракт канабісу та ще один саморобний пристрій для вживання наркотиків.

У Тростянці на блокпосту працівники поліції зупинили автомобіль «Москвич», і в ході проведення огляду виявили у 34-річного водія пакунок з марихуаною вагою 6 грамів.

У Сумах на вулиці Іллінській працівники Управління патрульної поліції зупинили 42-річного жителя обласного центру, у якого під час зовнішнього огляду виявили і вилучили «дозу» амфетаміну, пакуночок з PVP-сіллю та пристрій для вживання наркотиків.

Десять грамів марихуани поліцейські Лебединського району виявили і вилучили у 27-річного мешканця села Грицини.

А вдома у 34-річного жителя Шостки працівники поліції виявили чотири пігулки, зовні схожі на метадон.

За минулу добу поліція Сумщини розкрила дванадцять злочинів пов’язаних з наркотиками.З початку нинішнього року поліція Сумської області розкрила 1392 злочини пов’язаних з незаконним обігом наркотиків.

Лише за вчорашній день, 19 грудня 2018 року, правоохоронці Сумської області виявили дванадцять таких фактів та вилучили з обігу марихуану, метадон, амфетамін та PVP-сіль.

За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, зловмисникам, згідно з ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.