Володимир Токар, голова Сумської обласної ради, нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ПОЛІТИКА розповідав про 24 сесію Сумської обласної ради, яка відбулася 14 грудня 2018 року.

А почалася вона з вручення нагород…

За вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко вручив голові обласної ради Володимиру Токарю орден «За заслуги» ІІІ ступеня.

Орден княгині Ольги ІІІ ступеня отримала Бочечківський сільський голова Світлана Гранченко.

Цілу плеяду керманичів органів місцевого самоврядування Сумщини удостоєно Грамот Верховної Ради України. Так, відзначено вагомий особистий внесок у реформування місцевого самоврядування, соціально-економічний розвиток територіальних громад голови Сумської обласної ради Володимира Токаря, Бездрицького сільського голови Сумського району Олександра Маркіна, виконуючого обов’язки старости Верхосульського старостату Миколаївської селищної ради Білопільського району Івана Хомиченка.

Серед нагороджених Грамотою Верховною Ради України - начальник Білопільського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області Олена Плащова, яка удостоєна цієї нагороди за особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики соціального захисту населення.

Виконуючий обов’язки старости Гринівського старостинського округу Недригайлівської об’єднаної територіальної громади Недригайлівського району Ганна Черевко отримала цю високу відзнаку головного законодавчого органу країни за багаторічну сумлінну працю на ниві соціально-економічного та культурного розвитку територіальних громад.

Цими днями Державний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І. Г. Харитоненка відзначає свій 100-річний ювілей. З цієї нагоди голова обласної ради передав представникові навчального закладу пам’ятний адрес від Голови Верховної Ради України Андрія Парубія.

Усіх, хто отримав високі державні нагороди і відзнаки, оплесками тепло вітали присутні у залі, повідомляє офіційний сайт Сумської обласної ради.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.