У Бурині підліток викрав мобільний телефон…

Крадіжки, на жаль, нині доволі поширене явище. І трапляються вони на теренах області досить регулярно.

З початку року на території Сумщини було вчинено 2589 крадіжок чужого майна, 1673 з яких вже розкрито поліцією, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Ось які крадіжки трапилися днями…

У Бурині 16-річний підліток, перебуваючи в гостях у знайомої жінки, викрав її мобільний телефон.

А у Глухові правоохоронці запросили до поліції 17-річного юнака, який з полиці магазину поцупив акумуляторну батарею.

У Конотопі поліція розшукала 52-річну жінку, яка перебуваючи в крамниці, таємно викрала зимову куртку. Викрадена річ вилучена та повернута торгівельному закладу.

Ще одного жителя міста Конотоп, чоловіка 28-ми років, поліцейські розшукали після того, як він, зламавши замок, заліз до чужого підвалу та викрав звідти рибальське приладдя.

У Сумському районі поліція встановила особу 25-річного зловмисника, який в селі Писарівка, перелізши через паркан домоволодіння місцевої 90-річної пенсіонерки, пробрався до літньої кухні та викрав звідти електрообігрівач і посуд.

А у селі Верхня Сироватка поліція затримала 14-річного місцевого жителя, який перелізши через паркан до чужого домогосподарства, викрав з гаража дорогий металошукач.

У Охтирському районі працівники поліції встановили особу 28-річного чоловіка, який ще у жовтні, проникнувши на територію домогосподарства своєї тітки, викрав звідти мотокосу.

За фактами крадіжок правооїоронці відкрили кримінальні провадження за ч.1-3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

І в залежності від тяжкості скоєних злочинів зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження, або навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.