Загинув чоловік під час пожежі…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУСПІЛЬСТВО розповідав, в селі Московщина, що в Роменському районі, кілька днів тому у житловому будинку сталася пожежа…

У вогні згоріли господиня будинку 1945 року народження та 43-річний співмешканець її дочки

За попередніми висновками спеціалістів, причина пожежі – необережність при палінні…

І ось знову роменські поліцейські з’ясовують причину загибелі чоловіка в одному з житлових будинків району.

Трагедія сталася в селі Діброва Роменського району.

Пожежу виявила сусідка померлого 63-річного чоловіка, і викликала співробітників місцевого відділу поліції та працівників ДСНС.

До чергової частини Роменського відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера місцевого відділу ДСНС про те, що під час пожежі у приватному будинку загинув чоловік, якого виявили рятувальниками на ліжку в одній з кімнат будинку.

«На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група поліції, – коментує Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції.- При огляді тіла померлого поліцейські слідів насильницької смерті не виявили. Померлим виявився 63-річний власник будинку, який останнім часом проживав сам та зловживав спиртними напоями. До такого способу життя, за словами сусідів, його спонукала смерть жінки, яка пішла з життя через хронічні хвороби, а потім і син скоїв самогубство. За попередніми даними причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при поводженні з відкритим вогнем, що і призвело до трагічних наслідків».

За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки» Кримінального кодексу України.

Причина загорання встановлюється, повідомив Відділ комунікації поліції в Сумській області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.