Іноземець носив у кишені наркотики

Працівники поліції охорони затримали в Сумах іноземця з наркотиками в кишені…

Чоловік привернув увагу правоохоронців своєю нервовою поведінкою.

Під час перевірки виявилось, що у того були всі підстави для хвилювання, адже він мав при собі пакунок з наркотиками.

У Сумах на спецлінію «102» зателефонувала схвильована літня жінка, та повідомила про підозрілих молодих людей, що зібрались у під’їзді багатоповерхівки, де вона проживає.

Для перевірки інформації до вказаного будинку за кілька хвилин прибула група реагування поліції охорони.

«Ще здалеку ми помітили біля під’їзду чотирьох хлопців, скоріш за все неповнолітніх, - розповідає Ігор Терещенко, поліцейський Управління поліції охорони в Сумській області. - Побачивши спецавтомобіль, що рухався у їх напрямку, вони кинулись навтьоки. За декілька секунд з під’їзду вийшов іноземець. Чоловік поводив себе занадто схвильовано, і постійно озирався в наш бік, тому було прийнято рішення його зупинити. Під час поверхневого огляду у нього в кишені ми виявили паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Затриманим виявився 46-річний громадянин однієї з країн Центральної Африки. Його доправили до Сумського відділу поліції для подальшого з‘ясування обставин».

На сьогодні щодо підозрюваного вже відкрите кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ст. 309 КК України (незаконне зберігання наркотичних речовин чи їх аналогів), в рамках якого призначено ряд експертиз.

Слідство триває, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області (за інформацією Управління поліції охорони Сумської області).


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.