ГРИГОРІЙ БОЙКО, директор ТОВ «ГРАНУМ»: «Бажаю аграріям життєвих гараздів, здоров’я, щастя, благополуччя, спокою та миру на рідній українській землі»

Осінь, як відомо, є порою року, коли завершуються сільськогосподарські роботи на полях.

А 18 листопада 2018 року – це святковий день для всіх аграріїв. Саме на цей час припадає їх професійне свято – День працівників сільського господарства.

Сільськогосподарська галузь для нашої рідної України завжди є однією з пріоритетних сфер розвитку як зовнішньої, так і внутрішньої економіки країни.

Не секрет, що Господь наділив нас багатими на чорнозем, родючими землями.

І тепер головне завдання – використовувати їх ефективно, з впровадженням сучасних технологій.

Від діда-прадіда напружена хліборобська праця була, є і залишиться визначальною складовою розвитку села, району, області, держави, запорукою їх економічного зростання.

І селянські працьовиті руки, природна мудрість, невсипуща працездатність, багатий досвід підтверджують істину: якщо є урожай, то у людей – достаток, затишок, злагода та спокій.

Ми, аграрії, свідомі того, що для повного відродження села треба ще багато зробити.

Передусім, повинна впроваджуватися дієва програма державної підтримки сільгоспвиробника, створюватися сучасна і дієздатна інфраструктура агропромислового комплексу.

Усе це в комплексі і дасть можливість забезпечувати належні умови для достойного життя не тільки селян, а й усіх жителів Буринщини, Сумщини, України.

Бажаю всім аграріям усіляких життєвих гараздів, здоров’я, щастя, благополуччя, спокою та миру на рідній українській землі.

Зі святом!

З повагою,

ГРИГОРІЙ БОЙКО, директор ТОВ «Гранум».

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.