На Буринщині знайдено артилерійські снаряди...

Протягом минулих вихідних днів жителі Сумщини знаходили міни та снаряди, повідомив Відділ комунікації поліції в Сумській області.

Боєприпаси післявоєнних часів знайшли жителі Краснопільського, Конотопського, Тростянецького, Буринського та Сумського районів, про які одразу повідомили до поліції.

Правоохоронці і надалі звертаються до громадян з проханням, бути вкрай обережними та дотримуватись елементарних заходів безпеки в разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Так, до Краснопільського відділення поліції звернувся 51-річний житель району, який повідомив, що під час проведення земельних робіт на своїй присадибній ділянці, він виявив 50 мм мінометну міну часів Другої світової війни.

А ще четверо жителів Конотопського, Сумського, Буринського та Тростянецького районах повідомили про знайдені в лісовому масиві та у полі три 76 мм та один 45 мм артилерійські снаряди.

Біля всіх виявлених боєприпасів, до прибуття працівників саперного підрозділу спеціального регіонального центру швидкого реагування оперативно-рятувальної служби цивільного захисту управління МНС для подальшого їх знешкодження, виставили поліцейську охорону.

Та аби убезпечити й інших жителів області від таких «знахідок», працівники поліції радять громадянам не чіпати боєприпаси, не перевертати їх, не брати до рук, не палити та не розпалювати поряд багаття, не жбурляти в нього камінням, а тим паче не підпускати дітей, а негайно телефонувати на «102» та повідомляти про знайдені боєприпаси правоохоронців…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.