На Буринщині чоловік добровільно здав мисливську рушницю ТОЗ-Б

Жителі Сумщини продовжують добровільно здавати зброю до поліції ….

До Буринського відділення поліції звернувся 40-річний житель Буринського району.

Чоловік розповів, що майже п’ять років тому в одному з нежилих будинків знайшов мисливську рушницю «ТОЗ-Б», калібру 20 мм, яку зберігав вдома.

Та дізнавшись про дію місячника добровільної здачі зброї, що триває на території Сумської області, вирішив її здати до поліції.

Правоохоронці вкотре нагадують, що місячник добровільної здачі зброї триватиме до 31 жовтня 2018 року.

Тож, якщо хтось вдома зберігає незареєстровану зброю, боєприпаси чи інші вибухові речовини, не вагайтесь, а здавайте їх до найближчих відділів та відділень поліції.

Цим ви убезпечите себе та близьких від ймовірних трагічних наслідків.

Крім того, особа, яка добровільно видала зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої звільняється від кримінальної відповідальності згідно ч.3 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України, повідомляє Відділ комунікації поліції в Сумській області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.