10 річного хлопчика з-під колес потяга врятував поліцейський

Коли до чергової частини Сумського районного відділу поліції надійшло повідомлення про зникнення 10-річного хлопчика, на його пошуки було негайно піднято весь особовий склад підрозділу.

До пошуків долучилися групи реагування патрульної поліції, оперативники, дільничні, співробітники ювенальної превенції обласного апарату, а також небайдужі жителі навколишніх сіл.

Як розповіла мати дитини, її хлопчик має проблеми зі здоров’ям, тому іноді і сам не розуміє, що робить чи куди йде. Вона залишила його буквально на кілька хвилин у дворі гратися, а коли вийшла – виявила зникнення дитини. Скоріше за все, малий вийшов з двору через городню хвіртку, оскільки воротню мати тримала на замку.

«Широкомасштабні пошуки були організовані не тільки в самому селищі, а й на прилеглій до нього території, до того ж, недалеко від садиби проходить залізнична дорога, що поєднує обласний центр з Білопіллям, – коментує подію начальник відділу ювенальної превенції УПД ГУНП області Сергій Тарасенко. – Методично прочісувалась місцевість навколо колії в обох від садиби напрямках. Це було викликано тим, що родина недавно переїхала до села з Сум, і хлопчик міг пішки рушити до міста». Як пізніше з’ясувалось – ця версія виявилась правильною.

Поблизу сусідньої станції один із полісменів побачив малого, котрий, зіщулившись і затуливши вуха, лежав просто на колії. Його ледве встигли вихопити з-під колес вантажного потягу, що рухався на досить великій швидкості в напрямку Сум.

Як припускають правоохоронці, скоріш за все дитина після кількох годин мандрівки зморилася, і впала, а через брак сил не змогла піднятися й залишити небезпечне місце.

Хлопчик повернувся додому...

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.