СБУ затримала чиновника під час отримання хабара…

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі одного з керівників державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець організував протиправний механізм вимагання від підлеглих неправомірної вигоди за нарахування встановлених грошових винагород. «Такса», яку мали сплачувати співробітники, становила п’ятдесят відсотків від нарахованої їм суми заохочення.

Оперативники СБ України затримали чиновника під час передачі «данини» від керівника одного з районних підрозділів у розмірі тридцять п’ять тисяч гривень.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчі дії.

Операція з викриття зловмисника проводилась співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та оргзлочинністю, його регіональним підрозділом та Головним слідчим управлінням СБ України спільно з прокурорами Департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях підслідних слідчим Державного бюро розслідувань Генеральної прокуратури України, повідомила Служба безпеки України.

Від інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ): у поле зору Служби безпеки України потрапив Сергій П’ятниця – у недалекому минулому начальник виконавчої служби міста Суми, а нині він є заступником начальника головного теруправління юстиції у Чернігівській області, начальником державної виконавчої служби Чернігівщини.

Він потрапляв у поле зору правоохоронців і під час обіймання посад у Сумах. Проте тоді одну справу закрили, а в іншій його дружина стала свідком.

Остання справа стосується «поліцейської афери на мільйон», коли виявили зникнення конфіскованих айфонів.

Один із них працівники поліції знайшли саме у дружини Сергія П’ятниці, який був начальником державної виконавчої служби у Сумах, саме через яку розподілялися конфісковані айфони, повідомив сайт debaty.sumy.ua


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.