Конотопець протягом дня скоїв три тяжких злочини

Працівники поліції міста Конотоп вчора, 25 вересня 2018 року, затримали місцевого жителя, який протягом одного дня примудрився скоїти три тяжких злочини.

Маючи неприязні відносини зі своїм знайомим, 27-річний житель міста Конотоп, вчора вранці заявився до нього додому, аби з’ясувати стосунки.

Сварка закінчилася несподівано жорстко: зловмисник вдарив ножем свого опонента в живіт та з місця пригоди втік.

Після цього раніше судимий за крадіжки і наркотики чоловік примудрився скоїти ще один злочин.

Потрапивши до домоволодіння 28-річного жителя райцентру, він відкрито заволодів його пневматичним пістолетом іноземного виробництва та чоловічою курткою.

Та й це ще не все.

Озброївшись, чоловік вирішив пограбувати магазин.

Серед білого дня він забіг до продуктової крамниці на околиці Конотопа, та погрожуючи зброєю, забрав з каси виручку у сумі близько чотирьох тисяч гривень.

Жінки-продавщиці кинулися навздогін за грабіжником, але зловмисник чимдуж чкурнув геть, залишивши в руках працівниць прилавка сумку, в якій виявився ще й шприц з наркотичною речовиною.

У ході проведення невідкладних оперативних заходів, поліція затримала зловмисника по гарячих слідах.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження», ч. 3 ст. 185 «Крадіжка», ч. 3. ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Зловмиснику може загрожувати позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Він затриманий порядку статті 208 КПК України, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.