Сумський КОРД є найкращим в Україні

Упродовж двох днів у Києві команди КОРДівців з усіх обласних ГУНП змагалися у вогневій та тактико-спеціальній підготовці.

Відповідно рішення суддівської колегії найкращі результати продемонстрував саме Сумський КОРД. Тепер бійці цього підрозділу готуються до участі у міжнародних змаганнях.

На оперативній нараді в Головному управлінні Національної поліції в Сумській області керівники ГУНП та структурних підрозділів привітали своїх колег із заслуженою перемогою.

«Я дуже пишаюся тим, що найкращі спецпризначенці України несуть службу саме на Сумщині, – зауважив керівник ГУНП області Микола Лушпієнко. – Ви є для нас прикладом справжнього професіоналізму. Минулого року на міжнародних змаганнях ви довели свій високий фаховий рівень, здобувши перемогу в чесній боротьбі з колегами не лише з України, але й з країн Європи та США. Бажаю вам міцного здоров’я, наснаги, цілеспрямованості та подальших незабутніх перемог».

Дякуючи за підтримку, керівник Сумського КОРДу зазначив, що здобуті ними навички та вміння відпрацьовуються під час щоденних напружених тренувань.

І це важливо.

Адже жителі Сумщини повинні бути впевнені, що у разі потреби їм на допомогу прийдуть найкращі, найсильніші і найвитриваліші поліцейські, підкреслює Відділ комунікації Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.