Засідання комісії з оцінки корупційних ризиків у діяльності Сумської обласної ради

Анатолій Річкаль, перший заступник голови Сумської обласної ради, голова комісії, відкрив нараду.

На засіданні розглядалося рішення Національного агентства з питань запобігання корупції від 10 серпня 2018 року № 1647 «Про погодження антикорупційної програми Сумської обласної ради на 2018 рік» із пропозиціями. Анатолій Річкаль повідомив, що Національним агентством погоджено Антикорупційну програму Сумської обласної ради на 2018 рік, але із пропозиціями щодо конкретизації та доповнення окремих заходів, строків та відповідальних виконавців, і необхідністю доповнення заходів з усунення корупційних ризиків додатковими умовами, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Ольга Донцова, секретар комісії, наголосила на необхідності дотримання встановлених термінів при виконанні затверджених заходів Антикорупційної програми Сумської обласної ради на 2018 рік.

Вона запропонувала звернутися до Сумського державного університету, Сумської філії Харківського Національного університету внутрішніх справ із пропозицією залучення фахівців, науковців у галузі права до співпраці з метою більш якісної підготовки критеріїв, механізмів оцінки виконання Антикорупційної програми Сумської обласної ради на 2018 рік.

За пыдсумками засідання комісія вирішила доопрацювати Антикорупційну програму із урахуванням пропозицій Національного агентства з питань запобігання корупції і підготувати відповідний проект рішення обласної ради та внести на розгляд депутатів.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.