На Буринщині молодий чоловік украв 800 гривень, щоб накупити їжі

Житель Буринського району вкрав 800 гривень з будинку своєї знайомої. На викрадені гроші придбав продукти харчування.

Фіналом цієї події, як завжди, сумний: відкрито кримінальне провадження стосовно 22-річного молодика.

Повідомлення про крадіжку до чергової частини Буринського відділення поліції надійшло від 24-річної жительки району.

Вона сповістила, що після візиту свого знайомого, з її сумки зникли всі гроші.

«Підозрюваним виявився 22-річний односільчанин заявниці, – прокоментував ситуацію Сергій Кудрявський, т.в.о.начальника Буринського відділення поліції. – У скоєному чоловік зізнався. Він розповів правоохоронцям, що вирішив обікрасти знайому раптово. Скористався моментом, коли жінка була на подвір’ї. А зайшовши до її кімнати, поцупив з сумочки 800 гривень. Гроші витратив того ж дня на продукти харчування».

Наразі за даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років, повідомив Відділ комунікації поліції в Сумській області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.