На Буринщині чоловік викрав мопед, щоб начебто поїхати за горілкою…

Буринські працівники поліції виявили чоловіка, який викрав мопед свого приятеля. Поліція розшукала зловмисника та відкрила за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом кримінальне провадження.

До поліції звернувся 41-річний житель одного з сіл району та повідомив, що в нього вкрали мопед.

На місце виклику виїхала слідчо-оперативна група поліції. А в ході першочергових пошукових заходів правоохоронці викрили 28-річний чоловіка, який причетний до зникнення транспортного засобу.

«Зловмисником виявився знайомий заявника, – коментує т.в.о. начальника Буринського відділення поліції Сергій Кудрявський. – Опитавши його, чоловік зізнався у скоєному. Він розповів, що того дня разом з товаришем вони відпочивали та вживали спиртне. Потім його приятель вирішив відпочити. А він, без дозволу, взяв ключі від мопеду та поїхав ще за пляшкою горілки. По дорозі, не втримавши рівноваги, впав. І зрозумівши, що йти самому йому буде легше, залишив транспортний засіб серед вулиці та пішов додому. Коли ж приятель прокинувся, зателефонував до поліції».

Наразі за цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років, повідомив Відділ комунікації поліції в Сумській області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.