У Бурині увіковічені Герої Небесної Сотні

Про «рекламу», яка стояла в центрі міста Буринь, і сповіщала, що в Бурині 2015 рік, інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) написав досить чимало матеріалів.

Жителі Бурині, спостерігаючи те «диво», ніяк не могли втямити – в якому насправді році вони живуть?

До слова, у місті за цей період вже змінилося третє керівництво (втім, як і в районі), а «реклама» Партії регіонів, яка кілька років тому канула в лету, закликала до «Нової Буринщини 2015».

Як повідомляли читачі інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) «рекламні» написи з’явилися ще в 2010 році.

Віддамо належне нинішній міській владі, яка завдяки інформаційній участі інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ), повернула жителів Бурині до реального 2018 року.

І тепер у центрі міста Буринь є банер Героям Небесної Сотні, як пам'ять про Революцію Гідності, її Героїв, які вже ніколи не повернуться додому, не обіймуть рідних та близьких, не посміхнуться друзям…

Щодо самого постаменту, звичайно, питання ще залищаються.

Особливо – щодо фундаменту.

Та є сподівання, що з часом неполадки будуть усунені...


Мамо…мамо…відлітаю

я в далекії краї…

Я не знаю, ще не знаю

янголочки де мої…

Мамо, мамо, Ви не плачте…

Не журіться по мені…

Там зі мною поруч – браття

в небесах, а не в труні…

…Я піднявся вже на небо

(з янголям не розминувсь)…

Ви не плачте, мам, не треба…

... в Україну ще вернусь…

Іван Житник.

Вірш написаний 23.02.2014 р.

Світлина Юрія Середи.

11 червня 2018 року.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.