ДТП: загинула жінка…

У Шосткинському районі сталася дружньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками.

Через наїзд автомобіля на дерево загинула 65-річна пасажирка легковика, а водія в тяжкому стані «швидкою» доставили до лікарні.

Наразі в рамках відкритого кримінального провадження поліція встановлює всі обставини цього ДТП.

Подія сталася в селі Миронівка Шосткинського району. При виїзді на місце слідчо-оперативної групи, з’ясувалося, що 62-річний водій «ВАЗ–2106» виїхав за межі проїзної частини та скоїв наїзд на дерево.

У результаті дорожньої аварії водій отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому основу черепа та інші ушкодження голови, а 65-річна пасажирка автомобіля загинула на місці.

За попередніми даними, водій був тверезий.

У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого».

З’ясовуються причини дорожньо-транспортної пригоди, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.