Суми: СБУ попередила постачання наркотиків затриманим у СІЗО

Співробітники Служби безпеки України попередили у Сумах постачання наркотичних речовин особам, які утримуються в обласному слідчому ізоляторі.

Правоохоронці встановили, що молодший інспектор-кінолог одного з відділів СІЗО планував за грошову винагороду передати зацікавленим особам наркотики та інші заборонені предмети.

Оперативники спецслужби затримали зловмисника на території режимного об’єкта під час спроби передати вищевказаним особам канабіс, опій ацетильований, метадон, а також мобільні телефони та стартові пакети мобільних операторів.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 та ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.

Операція з викриття зловмисника проводилась спільно зі співробітниками Державної кримінально-виконавчої служби під процесуальним керівництвом прокуратури, повідомила Прес-група УСБУ в Сумській області.

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ПОДІЇ розповідав, що співробітники Служби безпеки України виявили у Сумах зброю та боєприпаси, незаконно вивезені з району проведення операції об’єднаних сил.

Правоохоронці встановили, що житель обласного центру зберігав військові засоби ураження у власному підсобному приміщенні поблизу місця проживання.

Під час санкціонованого обшуку у споруді співробітники СБУ вилучили гранатомет РПГ–22, чотири гранати Ф-1 та дві тротилові шашки. Оперативники спецслужби задокументували факт протиправного завезення зброї до регіону з Донеччини…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.