Слава Бабич, який родом з Конотопа, готує найкращу каву в світі

У Дубаї відбувся світовий чемпіонат із приготування кави в джезві. З багатьох країн світу з’їхалися конкурсанти до Арабських Еміратів, щоб помірятися силами, і стати найкращим кавоваром у 2018 році.

У фіналі чемпіонату змагалися представники чотирьох країн: ОАЕ, Туреччини, Росії та України.

Під час змагань учасники готували два види напою: класичну каву в турці і авторський напій на її основі, повідомив сайт shans.com.ua

У незвичайному змаганні нинішнього року переміг український кавовар Слава Бабич, який родом з Конотопа.

Він випередив Марину Хюппенен з Росії, котра посіла друге місце.

На третій позиції закріпився Коран Ердогду – представникТуреччини.

Зауважимо, що чемпіонат світу з приготування кави в турці відбувається щорічно. І Сава Бабич – чемпіон з України, який вперше в історії здобув найвищий титул.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.