Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

Діти «кіборгів» та учасників АТО/ООС поколядували, а також для птахів розвішували годівнички (відео)

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БІЖ) неодноразово на своїх сторінках розповідав про діяльність Всеукраїнської громадської організації «Серця кіборгів», яку очолює «кіборг» (позивний – Спартанець) АНАТОЛІЙ СВИРИД.

ЧИТАТИ ТУТ:https://ivanzhytnyk.com/suspilstvo/3509-anatoliy-svyryd-holova-ho-sertsia-kiborhiv-my-pamiataiemo-nashykh-pobratymiv-i-tse-diieva-pamiat-my-pidtrymuiemo-ikhni-rodyny-dopomahaiemo-ikhnim-ditiam

Учора, 7 січня 2021 року, з нагоди свята Різдва діти «кіборгів», захисників Донецького аеропорту, та загиблих учасників АТО/ООС, якими опікується ГО «Серця Кіборгів», на Київщині долучилися до всеукраїнської акції «Нагодуй птахів узимку», а також поколядували в домі легендарного Кіборга Анатолія Свирида, повідомив кореспондент Укрінформу https://www.ukrinform.ua.

Як розповів Анатолій Свирид, засновник і керівник ГО «Серця Кіборгів», діти загиблих Героїв розмістили в скверах і парках Бучі годівнички для птахів. А опісля отримали новорічні подарунки.

ДЕТАЛЬНО ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/suspilstvo/7022-ho-sertsia-kiborhiv-doluchylysia-do-vseukrainskoi-aktsii-nahodui-ptakhiv-vzymku

До слова, діти загиблих «кіборгів» із Роменщини, що в Сумській області, теж отримали привітання від Громадської організації «Серця Кіборгів», повідомив АНАТОЛІЙ СВИРИД інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ БіЖ.

Зауважимо, що Анатолій Свирид народився й виріс у селі Панасівка Липоводолинського району, який нині входить до Роменського району.

… А вчорашя акція була погоджена із владою Бучі, й локації, де розташувати годівниці, визначав керівник місцевого Зеленбуду Віктор Галущак.

«Домовились про подальшу співпрацю, оскільки вони про це тільки мріяли, а ми взяли і реалізували. Для мене Різдво – це головне свято! День народження Бога, який нас підтримує в найкритичніші моменти нашого життя і надихає на вчинки. Добрі справи треба намагатись робити постійно. А тим паче – в такий святковий час», – підкреслює Анатолій Свирид.

Анатолій Свирид – захисник Донецького аеропорту у 2014-2015 рр. (позивний – Спартанець) у складі 81-ї окремої аеромобільної бригади ВДВ ЗСУ. У ніч із 20 на 21 січня 2015 року, отримавши у Донецькому аеропорту значні осколкові поранення та чергову контузію.

І не зважаючи на свій тяжкий стан, Анатолій Свирид став проводити перемовини з бойовиками з незаконних збройних формувань із проханням створити коридор для вивезення важкопоранених для надання термінової медичної допомоги. І домігся свого, проте бойовики його взяли у полон. Такою ціною врятував життя п'ятьом важкопораненим українським захисникам Донецького аеропорту. Звільнений з полону 21 лютого 2015 року за обміном.

У грудні 2015 року, разом зі своїми бойовими побратимами, Анатолій Свирид заснував громадську організацію «Серця Кіборгів», яка опікується понад 500 дітьми з усієї України, чиї тата або мами є учасниками АТО/ООС на території Донецької та Луганської областей, серед них і 260 дітей із родин загиблих Героїв.

Для дітей проводять екскурсії, майстер-класи, патріотичні зустрічі в музеях, школах та ліцеях, фестивалі, тематичні свята, футбольні матчі, турніри з рукопашного бою, походи в кіно, театри тощо.

Загалом за свою діяльність ГО «Серця Кіборгів» організувала заходи для понад 50 тис. дітей та дорослих. Із початку 2016 року «Серця Кіборгів» провели понад тисячу різних благодійних заходів, і за допомоги небайдужих оздоровили понад 1500 дітей та дорослих не лише в Україні, а й за кордоном.

АНАТОЛІЙ СВИРИД нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня за вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері соціального захисту дітей, створення умов для їх всебічного розвитку та високий професіоналізм (Указ Президента України від 1 червня 2018 року № 157), орденом «За мужність» ІІІ ступеня за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі (Указ Президента від 31 липня 2015 року № 461/2015). Також він відзначений почесним нагрудним знаком Начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України «За взірцевість у військовій службі» III ступеня (2015 рік); нагрудним знаком «За оборону Донецького аеропорту» (2015 рік).

ДЕТАЛЬНО ЧИТАТИ ТУТ:https://ivanzhytnyk.com/suspilstvo/4214-pro-anatoliya-svyryda-kiborha-holovu-ho-sertsia-kiborhiv-rozpovidaie-vydannia-derzhavni-nahorody-ukrainy-kavalery-ta-laureaty

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.