Тетяна Романчук з Бурині здобула друге місце в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка - 2020»

У Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся очний тур ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка - 2020».

Зауважимо, що конкурс проводився за військово-патріотичним, дослідницько-експериментальним, еколого-натуралістичним, науково-технічним та художньо-естетичним напрямами позашкільної освіти.

Конкурсанти представляли фрагмент заняття «Запрошуємо до світу творчості» та презентували власний досвід роботи «Моє педагогічне кредо».

Тетяна Романчук, керівник гуртка «Джура» комунального комплексного закладу позашкільної освіти Буринської міської ради «Будинок дитячої та юнацької творчості», здобула друге місце у номінації «Керівник гуртка - 2020» за військово-патріотичним напрямом.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.